Välkomna till Nordicgolf

golfNär du åker med Nordicgolf ska du bli väl omhändertagen. Allt skall vara väl förberett och som kund skall man kunna njuta av golfen och livet 🙂 service och omtanke är nyckelorden.

Nordicgolf är inte en vanlig golfarrangör utan hos oss skall ni som kund känna er bekväma. Vi har 30 års erfarenhet av Thailand och delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Nordicgolf arrangerar golfresor varje dag fr oktober-april med utgångspunkt från Harry’s Hotel, Bar & Restaurant som ligger utanför det stora hotellet på soi Diana, LK Metropol

I vår service ingår att betala green fee och caddie fee på banan samt transfer t/r banan. Varje dag arrangeras små frivilliga tävlingar såsom närmast flagg och bästa resultat. Ibland har vi lite större tävlingar med gemensam middag. Varje dag bjuder vi på en drink när ni kommer tillbaka efter dagens spel samt att vi äter en golfmiddag på Harrys krog till ett förmånligt pris. Du kan förvara dina klubbor i speciellt rum hos oss. Förutom golfarrangemangen erbjuder vi en härlig gemenskap med nya och gamla golfare från hela Sverige! Vare sig du är låg- eller höghandikappare, gammal eller ung, rik eller fattig, ensamresenär eller i sällskap, lovar vi att du kommer få en härlig golfsemester tillsammans med oss!

Under säsongen oktober-april kommer vi en gång i månaden arrangera en 2-3 dagars utflykt till en annan golfbana med hotell etc, all info kommer att läggas på hemsidan